Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vádalkut kötne a szexuális zaklatással vádolt demokrata kormányzó

888.hu

2021.08.10. 16:40

A New York-i demokrata kormányzó háttéralkut kötne a törvényhozással, hogy ne kelljen felelnie tetteiért.

 

Andrew Cuomo New York-i demokrata kormányzó többször visszautasította, hogy eleget tegyen a lemondását követelők akaratának, miután az állam főügyésze beszámolt több nővel szemben elkövetett szexuális zaklatásáról.

Cuomo a visszahívását szorgalmazó demokrata vezetőkkel is szembeszállt, többek között a kislányokat ölelgető Joe Biden is megkérte a New York-i kormányzót, hogy mondjon le.

Cuomo ügyvezetője lemondott, és otthagyta főnökét, mielőtt a dolgok még rosszabbra fordulnának, de a kormányzó továbbra is tagadja a vádakat.

Úgy néz ki, hogy az amerikai baloldali médiában elhíresült Love Gov vége egy szexuális botrány lesz – írta meg a theblaze.com.

A Washington Post értesülései szerint Cuomo azon dolgozik, hogy megállapodást kössön: nem indul el a negyedik ciklusban, de cserébe ne vonják felelősségre. Ám ez már a demokrata tisztségviselőknek és a pártvezetőknek sem tetszik. Charlie King, a kormányzó régi barátja, aki állítólag egyike volt azoknak, akiket alkudozás céljából felhívtak, azt mondta, hogy a tervezett üzletről szóló pletykák valótlanok.

King szerint Cuomo amúgy sem fog indulni egy másik ciklusban, így a gesztus értelmetlen lenne.

„Nem” – mondta King a javasolt üzletről. „Nem indul a negyedik ciklusra, pont.”

Ez azonban sok Cuomo-donor számára meglepő lehet. Még a múlt hónap végén pénzt helyeztek Cuomo újraválasztási kasszájába – jelentette a WPIX-TV július 28-án.

Steve Cohen korábbi szövetségi ügyész és

Cuomo hosszú távú tanácsadója azt mondta a kormányzónak, hogy ideje felmondani

– írta a Post.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére