Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szír migráns amiatt hisztizik, mert nincs ideje elmenni Szíriába nyaralni

Bokor Gábor

2019.07.10. 11:15

Aras Bacho a közösségi oldalán panaszkodott.

Váratlan gondja adódott a Németországban élő szír bevándorlónak, Aras Bachónak. A migráns amiatt sopánkodott legutóbb, hogy nagyon elfoglalt a nyugat-európai országban, így nem tud visszamenni egy kis időre Szíriába. Bacho a radikálisan bevándorláspárti Huffington Post rendszeres szerzője, és azt állítja, hogy azért nincs ideje a közel-keleti országba utazni, mert „valami fontos dolgon dolgozik”. A bevándorló elmondása szerint legalább hat olyan Németországban tartózkodó szírről tud, akik hazautaztak nyaralni. A jazidi kisebbséghez tartozó Bacho 2010 óta él Németországban.

Két hete mentek Szíriába pihenni, a hátramaradt családtagjaikat meglátogatni, hogy békében lehessenek messze Németországtól

– írta a férfi, majd azzal folytatta, rendkívül sajnálja, hogy nem volt lehetősége visszamenni egy kis időre oda, ahonnan korábban elindult.

Nagyon stresszes itt lenni Németországban, pihenésre van szükségem, vissza akarok menni Szíriába

– közölte.

Nem újdonság, hogy ezek a „menekültek” rendszeresen visszatérnek oda, ahonnan elindultak. Egy 2016-os jelentés szerint a Németországban menedékkérelmet beadó szírek, afgánok és libanoniak a német adófizetők pénzéből kapott segélyeket arra költik, hogy az anyaországukban nyaraljanak.

A bevándorlóknak tudniuk kéne viselkedni, de a nők is hibásak, amiért egyedül vannak az éjszakában

– így kommentálta Aras Bacho azt, hogy migránsok tömegesen erőszakoltak meg német lányokat a kölni újévi ünnepség során, ezzel a kijelentésével a szír férfi hatalmas felháborodást okozott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére