Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Twitter korábbi vezérigazgatója tanúsítja a múltbeli CNN-es hírhamisítást

888.hu

2022.04.19. 13:30

Jack Dorsey úgy fogalmazott, hogy tudja, hogy a CNN hamis híreket népszerűsít, mert szemtanúja volt annak, ahogy a szélsőbaloldali csatorna megpróbált konfliktust okozni a Missouri állambeli Fergusonban kitört zavargások idején, még 2014-ben.

 

Jack Dorsey ezt Sarah Abdali Idan, 2017-es Miss Universe Iraq tweetjére reagálva jelentette ki, aki azt írta:
Még a CNN is közöl néha hamis híreket. Ezt a 2019-es iraki események közvetítéséből tudom. Az embereknek meg kell érteniük, hogy minden médiaorgánum hajlamos akár tévedésekre, akár szándékos korrupcióra. Végezzenek saját vizsgálatot, mielőtt elhiszik, amit eladnak maguknak.”

Dorsey úgy reagált:

 

A fergusoni tüntetések idején az utcán voltam, és láttam, ahogy próbáltak konfliktust generálni, és azt filmre venni. A tüntetők ennek hatására azt skandálták, hogy »f*** CNN«.”

 

 

 

A Twitter korábbi vezérigazgatója a hétvégén azzal került be a hírekbe, hogy a Twitter igazgatótanácsát ostorozta, amiért elnézik, hogy Elon Musk vállalkozó, a világ leggazdagabb embere megpróbálja átvenni a céget.

 

Amit biztosan tudok, az az, hogy ez a régi Szilícium-völgyi közmondás évszázados bölcsességen alapul, amely ma is érvényes: A jó igazgatótanácsok nem teremtenek jó vállalatokat, de egy rossz igazgatótanács minden alkalommal megöl egy vállalatot.”

 

– fogalmazott Fred Destin, kockázatitőke-befektető, amire Dorsey úgy reagált: „nagy igazság”.

Amikor később megkérdezték tőle, hogy szabad-e így nyilvánosan beszélnie, tekintettel arra, hogy még mindig tagja a vállalat igazgatótanácsának, Dorsey így válaszolt: „Nem”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére