Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A világ egyik leggazdagabb államában még most is bármikor megalázhatják a nőket

888

2020.10.26. 15:30

A muszlim országokban továbbra sincsenek biztonságban a nők.

A Perzsa-öbölbe nyúló Katari-félszigetről sokaknak egy „elnyugatiasodott” luxus arab állam jut eszébe, ahol már szinte minden európai színvonalon ha nem afölött van, ezért a pompát kedvelő turisták gyakori úticéljává vált. A világon itt a legmagasabb az egy főre jutó hazai össztermék, tehát az emberek jól élnek, meg háborúk sincsenek, a közbiztonság az európai átlag felett van, mégis mi bántódása eshetne bárkinek egy ilyen országban? A kérdésre egyértelmű választ adna az a 13 ausztrál nő, akiken beleegyezésük nélkül hajtottak végre vagina vizsgálatot a dohai Hamad repülőtéren.

Október másodikán a Dohából Sydneybe tartó járat utasai közül a katari hatóság a sorból kiemelt 13 nőt, akiknek egy kiérkező mentőautóban le kellett venniük a fehérneműjüket, csak hogy hüvely vizsgálatot végezhessenek rajtuk. A hatóságok azzal indokolták az intézkedést, hogy találtak egy újszülött csecsemőt a reptér egyik mosdójába, és így akarták kideríteni, hogy kié lehet a baba.

Ausztrália azonban nem hagyta mindezt szó nélkül és nemzetközi nyomozást indított az ügyben – számolt be a BBC.

Még mindig bevett szokás a muszlim országokban a szüzesség-vizsgálat

Afganisztánban és sok más muszlim országban évente több száz nőt kényszerítenek rá a vizsgálatra, ahol megalázó körülmények között férfiak jelenlétében nyúlnak be intim testrészeikbe (akár a végbelet is beleszámítva). Ezek a lányok gyakran még a felnőtt kort sem érik el, amikor súlyos akár kínzással is felérő lelki és testi sérüléseket szenvednek el az úgynevezett „vizsgálat” során.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére