Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Agyad eldobod: a görögök még több migránst akarnak, hogy így akadályozzák meg a migráció okozta veszélyeket

Bokor Gábor

2017.09.26. 18:18

A görög bevándorlásügyi szolgálat vezetõje felszólította Brüsszelt, hogy közvetlenül a Közel-Keletrõl fogadjon be még több migránst, és így akadályozza meg az illegális bevándorlás okozta veszélyeket. Hogy hol a logika? Magunk se tudjuk.
ATHÉN, BRÜSSZEL, 18:18

A görög bevándorlásügyi szolgálat vezetője felszólította Brüsszelt, hogy közvetlenül a Közel-Keletről fogadjon be még több migránst, és így akadályozza meg az illegális bevándorlás okozta veszélyeket. Hogy hol a logika? Magunk se tudjuk.

Amennyiben az Európai Unió hallgat a görögökre és folytatják a Soros-terv kivitelezését, az azt jelentené, hogy évente több százezer migráns utazna Európába. 

Maria Stavropoulou szavai szerint biztonságosabb módon akarja a kontinensre importálni az illegális bevándorlókat, személy szerint több százezer közel-keleti bevándorlót akarna Európára zúdítani. A politikus terve az, hogy az EU egyenesen a Közel-Keletről hozatná be a célországba a bevándorlókat, nagy eséllyel Görögország kihagyásával.

Amúgy is ennyien érkeznek Európába évente. Tavaly az EU országaihoz egymillió menedékkérelmet adtak be. Mi tudjuk, hogy kik ezek az emberek. A többség viszont rendszertelenül jön Európába. Tehát mit is érünk el mindezzel? Munkát adunk az embercsempészeknek”

– magyarázta az évi pár százezres kvótát a vezető.

Itt azonban nem állt meg a dilivonat

Daniel Esdras, a nemzetközi migrációs szervezet görögországi vezetője elmondta, hogy meg kellene könnyíteni a migránsok bejutását Európába. Véleménye szerint a legális bevándorlás megkönnyítésével Európa két legyet üthet egy csapásra, hiszen megállíthatja az illegális bevándorlást, másodjára pedig orvosolhatja a 20-30 év múlva bekövetkező munkaerőhiányt az elöregedő kontinensen.

(al-Dzsazíra, Híradó)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére