Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikai elnök még nem volt olyan menő, mint Trump – Videók!

Filipp Dávid

2020.02.17. 14:58

Az Air Force One-nal és limuzinjával menőzött Trump Floridában.

Donald Trump amerikai elnök nyitotta meg a hétvégén az Egyesült Államok legnépszerűbb autóversenyének, a NASCAR-nak az idei szezonját Floridában.

Nem is akármilyen stílusban.

A műsor azzal kezdődött, hogy az elnököt szállító Air Force One rendkívül alacsonyan repült el a pálya fölött. A közönség tetszését elnyerte a produkció, a „USA, USA”, illetve a „még négy év” szólamokat skandálták.

Miután a repülő leszállt, Trump a Szörnyetegnek nevezett elnöki limuzinjában egy teljes kört tett meg a daytonai aszfalton, ami után tartott egy rövid beszédet. Ebben kitért a hazaszeretetre, a hadseregre és Istenre is.

A daytonai verseny az üvöltő motorok, a szárnyaló lelkek, az amerikai tehetség, a sebesség és az erő legendás színpada. A több tízezer hazafi a gyors autókért jött ide, de a NASCAR szerelmesei nem feledkezhetnek meg arról, mindegy ki nyer, mert csak az Isten, Haza, Család számít – mondta Trump.

Érdekesség, hogy legutóbb 16 éve járt amerikai elnök Daytonában, 2004-ben George W. Bush nyitotta meg a futamot.

Trump azonban nem véletlenül csinált kampányeseményt a versenyből, hiszen Florida úgynevezett billegő állam, ahol a republikánus és demokrata jelöltek támogatottsága annyira kiegyenlített, hogy mindkettőjüknek esélye van nyerni. Trump jó érzékkel döntött a NASCAR szezonnyitója mellett, hiszen a helyszínen 100 ezer ember hallhatta, ahogy kimondja az „uraim, indítsák be a motorokat” szavakat, a televízió előtt pedig nagyjából 9 millió ember figyelte az eseményeket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére