Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Update: emberölési kísérlettel gyanúsítják a farsangi ámokfutót

888.hu

2020.02.24. 19:45

Szándékos emberölés kísérletével gyanúsíthatja meg Frankfurt főügyésze azt a 29 éves helybéli férfit, aki hétfő délután nagy sebességgel hajtott bele a farsangi felvonuló tömegbe a németországi Volksmarsenben. A sofőrt, akinek mozgatórugója még mindig nem ismert, a helyszínen kis híján meglincselte a tömeg.

A Közép-Németországban található, alig több mint 6 ezres lélekszámú Volksmarsenben karneváli felvonulást tartottak, amikor egy Mercedes típusú személyautó átszakította a felvonulást biztosító kordont és az ünneplő tömegbe hajtott röviddel 14 óra után.

A német média híradásai szerint összesen mintegy 30 ember sérült meg, közülük heten súlyosan. A hatóságok még mindig nem adtak tájékoztatást arról, hogy a 29 éves férfit mi vezette borzalmas tette elkövetésére, ugyanakkor Hessen tartomány északi részében minden hasonló rendezvényt lefújtak a hatóságok.

A Franfurter Rundschaunak nyilatkozó szemtanúk közül többen is úgy vélték korábban, hogy a merényletet elkövető autós szinte szándékosan kereste a gyermekeket a tömegben. Az autó mintegy 30 méteren át gázolta sorra a felvonulókat, ennek ellenére szerencsére senki sem vesztette életét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére