Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Anglikán egyház: a gyerekek próbáljanak ki annyi identitás, amennyit csak akarnak

Pörge Béla

2017.11.13. 22:28

Az anglikán egyház hivatalos véleménye szerint az egyházi iskolákban a tanulók bármilyen gendert választhatnak maguknak, és emiatt semmilyen megbélyegzés nem érheti õket.
LONDON, 22:28

Az anglikán egyház hivatalos véleménye szerint az egyházi iskolákban a tanulók bármilyen gendert választhatnak maguknak, és emiatt semmilyen megbélyegzés nem érheti őket.

Az egyház szerint a gyermekek szabadon próbálgathatják az indentitásokat, mintha kabátok lennének. Beleértve a nemi indentitást is, azt is nyugodtan váltogathatják, és emiatt nem érheti őket hátrányos megkülönböztetés.

Az óvoda és az általános iskola az intenzív felfedezés időszaka"

— írják.

Az anglikán egyház szerint tehát az óvodás és kisiskolás gyerekek abban a korban vannak, hogy eldönthetik, mi a nemi identitásuk. Ne legyenek kétségeink, ebben a világban ez nem kétféle identitást jelent, természetesen a transzgender gyerekeket is meg kell védeni az egyházi ajánlás szerint.

A homofóbia kezelésére három éve adott ki útmutatást az egyház az iskolák számára, idén viszont már a "transzfóbok" és a "bifóbok" kezeléséhez is adtak külön tanácsokat.

A Canterbury érsek szerint fel kell lépni a zaklatás minden formája ellen.

Az Independent cikke szerint egy keresztény iskolában tanító matematikatanárnak meg kellett jelennie a fegyelmi bizottság előtt azért, mert egy lánynak született diákot lánynak nevezett. Az eset kapcsán több keresztény szervezet is tiltakozott, sokan úgy vélik, a transzszexuális ideológiát rá akarják erőltetni a kereszténységre, amivel aláássák a hitet és a vallást.

Érdekesség, hogy az elmúlt négy évben megnégyszereződött azon kisgyermekek (háromtól hét évesig terjedő korosztály) száma, akiken nemváltó műtétet hajtottak végre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére