Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Atommal fenyeget Észak-Korea

Forisek Ádám

2017.07.26. 22:58

A kemény fenyegetéshez elég volt egyetlen nyilatkozat a CIA igazgatójának részérõl.
PHENJAN, 22:58

A kemény fenyegetéshez elég volt egyetlen nyilatkozat a CIA igazgatójának részéről.

Mike Pompeo, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója múlt héten fogalmazta meg azon álláspontját, hogy Észak-Koreának sokkal jobb sora lenne Kim Dzsong Un nélkül. Több se kellett a balhéhoz.

Phenjan ugyanis úgy reagált, ha Washington bármiféle lépést tesz a kommunista diktátor eltávolítására, azonnal atomtöltetet lőnek „az USA szívébe.”

Pompeo még csütörtökön adott nyilatkozatot, ahol úgy vélekedett, „a kormányzás szemszögéből” határozottan pozitív lépés lenne Kimet függetleníteni a rendszertől. Később azzal enyhítette mondatát, hogy ezzel nem a rendszer leváltására tett utalást.

Észak-Korea külügyminisztere azonban kedden kelt ki a CIA-igazgató megjegyzései ellen, és leszögezte, hogy amennyiben Kim Dzsong Un testi épsége bármilyen módon fenyegetés alatt áll, „megelőző csapást mérünk azon országokra és személyekre, akik a fenyegetést jelentik.”

Kegyetlen csapást fogunk mérni az USA szívére nukleáris töltetünkkel. Pompeo katasztrofális következményekkel nézhet szembe, ha megpróbálják megdönteni Kim Dzsong Unt.” 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére