Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ausztriában az összes bûncselekmény 1/3-át migránsok követik el

Vincze Viktor Attila

2017.09.11. 21:28

A Wochen Blick beszámolója szerint a legújabb osztrák statisztikai adatokból az derül ki, hogy az Ausztriában elkövetett összes bûncselekmény egyharmadát a 2016-os évben már külföldi állampolgárok, fõként migránsok követték el. A lap szerint a sokkoló adatok az osztrák politikusokat arra késztetik, hogy a jelenleginél szigorúbb ítéleteket sürgessenek a bûncselekmények elkövetõivel szemben.
BÉCS, 21:28

A Wochen Blick beszámolója szerint a legújabb osztrák statisztikai adatokból az derül ki, hogy az Ausztriában elkövetett összes bűncselekmény egyharmadát a 2016-os évben már külföldi állampolgárok, főként migránsok követték el. A lap szerint a sokkoló adatok az osztrák politikusokat arra késztetik, hogy a jelenleginél szigorúbb ítéleteket sürgessenek a bűncselekmények elkövetőivel szemben.

A tavalyi összesen 40 665 bűncselekmény elkövetésével meggyanúsított személy közül, 12,637-en nem osztrák állampolgárok voltak (31,1%). A külföldi állampolgárságú gyanúsítottak közül 19,7% azoknak az aránya, akik menedékkérőkként vannak regisztrálva Ausztriában. 

A lap információi szerint a menedékkérők különösen magas számban, a számarányukhoz képest 20-szorosan, azaz rendkívül felülreprezentáltan szerepelnek a nemi erőszakok elkövetői között a bűnügyi nyilvántartásokban. A Wochen Blick tudósítása alapján

a szexuális bűncselekmények 25,53%-át külföldi állampolgárok követték el.

A lap a kriminalisztikai adatokkal összefüggésben megkereste Manfred Haimbuchner politikust, aki azt mondta, hogy az emberek az egyre több sikeres büntetőeljárás ellenére is úgy érzik, hogy a jelenlegi büntetések nem eléggé elrettentőek. Ugyanis a bírók többnyire csak a büntetési tételek alsó harmadát szabják ki ítéleteikben a bűnösökre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére