Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai sajtó is felfigyelt az Orbán-kormány keresztényvédelmére

Forisek Ádám

2019.11.27. 13:30

Az amerikai sajtó is szemlézte a kormányfő beszédét, melyet a keresztényüldözés elleni nemzetközi konferencián mondott el.

Terjedelmes cikkben számol be az egyik legnagyobb amerikai jobboldali portál, a Breitbart News Orbán Viktor kedden mondott beszédéről, melyet a Konferencia a keresztényüldözésről nevű rendezvényen mondott el.

Az első keresztény királyunk több volt, mint kiemelkedő uralkodó, látnok is volt. Írt egy könyvet, egy útmutatást, lelki és politikai iránytűt. Bár ezer évvel ezelőtt a fiának írta, mi, magyarok mégis úgy olvassuk, mint nekünk szóló személyes üzenetet

– idézi a hírportál a kormányfő Szent István intelmeiről szóló mondatát.

A cikkben hangsúlyozzák, hogy Orbán Viktor beszédét telt ház hallgatta, és rendszeres taps fogadta szavait.

A magyarok a világ népességének 0,2 százalékát teszik ki. Van-e értelme egy ekkora nép kiállásának és fellépésének? A válaszunk az, hogy igen. És az Önök jelenléte, figyelme és biztatása is, hogy Önök ma itt vannak, erről győz meg bennünket, nem beszélve a kereszténység történetéről, a tizenkét apostol bizonyosan kisebb hányadát adta ki az akkori emberiségnek, mint ma a magyarok, mégis mindannyian itt vagyunk.

A Breitbart News is kiemelte a keresztények üldözéséről szóló lesújtó számokat: minden öt, a vallása miatt üldözött emberből négy keresztény, 2018-ban pedig 245 millió keresztény szenvedett amiatt, mert hite miatt üldözték.

Európát ettől csak az mentheti meg, ha visszatalál valódi értékeinek forrásához, a keresztény identitásához

– idézi a hírportál a magyar kormányfőt, aki szerint ezzel egyidejűleg a bevándorlást is el kell utasítani. Elég csak arra gondolni, hogy Nyugat-Európa számos radikális harcost termelt ki az Iszlám Állam számára, nem is beszélve a lakosság cseréjéről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére