Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai sajtó is Orbán és Netanjahu találkozójáról cikkezik

Horváth József György

2017.07.18. 21:33

A vezetõ amerikai jobboldali online lap, a Breitbart is címlapján számolt be az izraeli kormányfõ budapesti látogatásáról.
NEW YORK, 21:33

A vezető amerikai jobboldali online lap, a Breitbart is címlapján számolt be az izraeli kormányfő budapesti látogatásáról.

Az amerikai hírportál cikkében említi, hogy az izraeli miniszterelnök köszönetet mondott Magyarországnak és Orbán Viktornak, hogy időről időre kiállt Izrael mellett a nemzetközi diplomáciai színtéren és több nemzetközi fórumon. A Breitbart szintén történelminek nevezte Netanjahu budapesti látogatását, hiszen 30 éve nem járt izraeli kormányfő hivatalos látogatáson a magyar fővárosban. Az izraeli politikus szavait idézik, melyek szerint megtiszteltetésnek érzi, hogy ő lehet 30 év után az első izraeli kormányfő, aki Budapestre látogat.

A Breitbart beszámolt Orbán Viktor sajtótájékoztatón elmondott szavairól is,  miszerint "Magyarország bűnt követett el" amikor nem védte meg a zsidó származású állampolgárait. Orbán biztosította Netanjahut, hogy ilyen soha többé nem történhet meg, a magyar kormány mindig meg fogja védeni a zsidó kisebbséget, és és zéró toleranciát gyakorol az antiszemitizmussal szemben.

A Breitbart idézi Netanjahu mondatait, melyekben megköszönte Orbán Viktor fontos szavait, és jövőbe való előrenézést javasolt mindkét ország számára.

Mindketten (izraeliek és magyarok) modern és energikus államokat építettünk; elismerjük a múltat és megragadjuk a jövőt. (...) Mindkét ország előtt fényes jövő áll"

– idézte Netanjahu szavait a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére