Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az egyetemisták nem érzik magukat biztonságban, ezért petíciót indítottak

888.hu

2021.12.10. 18:40

A diákok azt szeretnék elérni, hogy hamarabb legyen vége az óráiknak, hogy ne kelljen sötétedéskor átmenniük a hírhedt no-go zónán, ahol az utóbbi időben több támadás is történt. 

 

Már több mint 500-an aláírták azt a petíciót, amit lyoni egyetemisták indítottak annak érdekében, hogy korábban fejeződjenek be az előadások a város hírhedt no-go zónája, a la Guillotière negyed közelében lévő campuson és ne kelljen sötétben átkelniük a veszélyes kerületen, ahol az utóbbi időben több atrocitás is történt. A Lyon Mag nevű helyi lap értesülései szerint az egyik diákra akkor támadtak rá, amikor kilépett az egyetem épületéből, a mobiltelefonját rabolták el tőle. A petíciót megfogalmazó diákok szerint az lenne az egyetlen jó megoldás, ha délután fél hat után áttérnének a távoktatásra, hogy ne kelljen sötétben a veszélyes környéken közlekedniük a tanulóknak.

A „Mon chemin serein” (az én nyugodt utam) elnevezésű kezdeményezésnek egyre több követője van a közösségi oldalakon, egyre többen osztják meg a felhívást.

A szóban forgó kerület az utóbbi időben sokszor szerepelt a médiában, a jobboldali Nemzeti Tömörülés nevű párt elnöke, Jordan Bardella beszámolt róla, hogy a környéket ellepték a drogos illegális migránsok és az egyetlen személy, aki képes arra, hogy rendet tegyen, nem más, mint Marine Le Pen.

Bardella azt követően beszélt erről egy műsorban, hogy egy stábbal ellátogatott a szóban forgó városrészre, hogy bemutassák a nézőknek a Lyon no-go zónájában uralkodó áldatlan állapotokat. A stábot nem fogadták tárt karokkal,

mintegy kétszáz fős szélsőbalos és antifa aktivistákból álló tömeg támadt rájuk,

azt követelve, hogy zárják be a műsorvezetőt, Jean-Marc Morandinit.A rendbontó tömeg Jordan Bardella-t sem kímélte, a politikust tojással dobálták meg -írta meg a V4NA.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére