Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az unió aranybányája 40 civilt mészárolt le

Sümeghi Lóránt

2016.03.15. 19:38

A szaúdi királyság által vezetett légicsapások hétfõ este 40 civilt semmisítettek meg, többek között gyerekeket is.
 SZANAA, 19:28

A szaúdi királyság által vezetett légicsapások hétfő este 40 civilt semmisítettek meg, többek között gyerekeket is.

Miközben Szaúd-Arábia egyre gyakrabban kerül a nyugati világ figyelmének középpontjába, addig az olajnagyhatalom által vezetett légierő továbbra is elképesztő mészárlásokat végez. Hetfő este csaknem 40 civil vesztette életét abban a légicsapásban, amelyet a szaúdik indítottak egy jemeni piactér közelében.

A piactéren rengeteg gyermek is tartózkodott, akik gyakran vállalnak fizikai munkát annak érdekében, hogy családjukat segíthessék. A piactérhez közeli nemzetközi sebesült ellátó központ orvosa szerint felfoghatatlan látvány fogadta az ott dolgozókat, miután pokrócokba bugyolált mozdulatlan testeket hordtak be tömegével a járókelők.

Szaúdi-Arábiát már több ízben is felszólították, hogy az ENSZ Emberi Jogi tanács direktívái alapján végezze beavatkozásait, azonban láthatóan hidegen hagyja az olajnagyhatalmat a nemzetközi kérések tömege. Mi több, az Európai Unió és az Egyesült Államok egyik legkiemelkedőbb fegyverkereskedelmi partnere, így még az sem kizárható, hogy akár uniós fegyverekkel végezték ki a 40 ártatlan embert.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére