Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Azt a kérdést merem feltenni az európai politikai elitnek: merre tartasz, Európa?"

Forisek Ádám

2017.05.24. 23:38

Európának talpra kell állnia, fel kell ébrednie letargiájából Beata Szydlo lengyel kormányfõ szerint. Szydlo egy, a lengyel nemzetvédelemrõl szóló vitában jelezte azt is, hogy kormánya nem enged semmiféle zsarolásnak az Európai Unió részérõl.
VARSÓ, 23:38

Európának talpra kell állnia, fel kell ébrednie letargiájából Beata Szydlo lengyel kormányfő szerint. Szydlo egy, a lengyel nemzetvédelemről szóló vitában jelezte azt is, hogy kormánya nem enged semmiféle zsarolásnak az Európai Unió részéről – írja az MTI.

Szydlo álláspontja szerint Lengyelország biztonságát nem szabad aktuálpolitikai botránykeltésre felhasználni. Az európai migrációs válságot az európai közösség legnagyobb biztonsági válságának nevezte.

Leszögezte: kormánya "nem egyezik bele az ellenőrizetlenül nyitva tartott határ utópiájába", semmiféle zsarolásnak nem enged az Európai Unió részéről.

Nem veszünk részt a brüsszeli elit őrületében, embereknek, nem pedig politikai elitnek akarunk segíteni"

– jelentette ki, utalva a háború sújtotta területeken nyújtott lengyel humanitárius segítségre.

Azt a kérdést merem feltenni az európai politikai elitnek: (...) merre tartasz, Európa?" Állj talpra, ébredj fel a letargiából, máskülönben naponta siratod majd gyermekeidet" – jelentette ki. 

Az EU-tagság szerinte nem a politikai korrektségbe való beleegyezést jelenti, hanem a felelősség vállalását akkor is, amikor a politikai korrektségtől elvakított brüsszeli elit nem vállalhatja ezt.

Lengyelország "akkor lesz biztonságos, ha erős hadserege lesz" – mondta, dicsérve a fegyveres erők folyamatban lévő reformját. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére