Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Balos, migránspárti hallgatók sétáltak ki Mike Pence diplomaátadó beszédérõl

888.hu

2017.05.22. 10:28

A Notre Dame Egyetem diplomaátadóján kisebbfajta botrány kerekedett, amikor jó néhány hallgató egyszerûen felállt és kisétált Mike Pence amerikai alelnök beszéde közben.
INDIANAPOLIS, 10:28

A Notre Dame Egyetem diplomaátadóján kisebbfajta botrány kerekedett, amikor jó néhány hallgató egyszerűen felállt és kisétált Mike Pence amerikai alelnök beszéde közben.

Nagyon megalázó nekem így részt venni a 175 éves Notre Dame 172. diplomaátadóján"

– mondta az alelnök.

Pence beszéde közben a diákok egy része egyszerűen felállt és kisétált a teremből.

Az akció egy baloldali WeStaNDFor nevű csoporttól indult, akik két hónapja tervezték mindezt, tehát azóta, hogy Pence bejelentette, beszédet mond az ünnepségen. A baloldali szervezet (nem meglepő módon) Pence melegjogi állásfoglalását és a szíriai migránsokhoz való hozzáállását nehezményezi.

A diákok egyben Donald Trump ellen is demonstráltak kivonulásukkal, hiszen az elnöki hivatal egyik legfontosabb jelképe az alelnöki tisztség. Egyébiránt Bryan Ricketts, az egyetem korábbi rektora is nehezményezte azt a döntést, hogy Pence-t meghívják az eseményre, mivel ő is ellenzi Trumpék politikáját.

Mike Pence viszont beszédében dicsérte Donald Trumpot, mert szerinte a törvényeivel a vallás- és szólásszabadságot védi Amerikában. Az egyetem egyik vezetője pedig Mike Pence-t méltatta az eddigi szolgálataiért (Indiana kormányzója volt alelnöki tisztsége előtt, ebben az államban van a Notre Dame Egyetem is):

Mike Pence alelnök az egyensúly, a következetesség és a folyamatosság hangja."

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére