Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beata Szydlót kiengedték a kórházból

Pörge Béla

2017.02.17. 20:18

Egyhetes kórházi kezelés után a varsói katonai kórház orvosai hazaengedték Beata Szydlót, aki múlt pénteken autóbalesetet szenvedett.
VARSÓ, 20:18

Egyhetes kórházi kezelés után a varsói katonai kórház orvosai hazaengedték Beata Szydlót, aki múlt pénteken autóbalesetet szenvedett.

Most néhány nap pihenés, kedden pedig a kormányülés utáni sajtókonferencián találkozunk"

— mondta az erejét láthatóan visszanyert Szydlo a meglepett újságíróknak, akik az eredetileg kormányszóvivőiként bejelentett sajtóértekezletre vártak a helyszínen — írja az MTI.

Szydlo köszönetet mondott a balesete helyszínén dolgozó mentőknek, rendőröknek, megköszönte az oswiecimi és a varsói orvosok munkáját, a lengyeleknek a neki küldött üzenetekben kifejezett támogatását.

Rafal Bochenek kormányszóvivő bejelentette: a katonai kórházban továbbra is ápolják a kormányőrségnek azt a tisztjét, aki Szydlóval egy gépkocsiban utazott, és a balesetben szintén megsérült.

A miniszterelnököt múlt péntek óta ápolták a varsói katonai kórházban, ahova a dél-lengyelországi Oswiecimben (németül: Auschwitz) elszenvedett balesete után került. A kormányfőt szállító, konvojban haladó gépkocsi sofőrje egy személyautó előzése közben irányváltásra kényszerült, és egy útszéli fának ütközött.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére