Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Berágtak a migránsok Kamalára, tiltakoznak az amerikai alelnök Mexikói látogatása ellen

Fábián Eszter

2021.06.09. 17:20

Migránsok és aktivisták tiltakoztak Mexikóban Kamala Harris alelnök e heti országlátogatása ellen, követelve, hogy a Biden-adminisztráció „állítsa le az illegálisan bevándorló külföldiek deportálását”.

 

Az Angyalok Határok Nélkül és a Tijuanai Migránsszövetség csoportja tiltakozott az országba látogató Harris ellen, aki Andrés Manuel López Obrador elnökkel találkozott az Egyesült Államok folyamatos illegális bevándorlási válsága miatt – számolt be a Breitbart.

Egy tüntető olyan táblát tartott fel, amelyen az a kérés állt, hogy a Biden-kormány ne avatkozzon be Mexikó ügyeibe, és a szövetségi kormány Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének (USAID) irodáját „puccsügynökségnek” nevezte.

(Photo by Guillermo Arias / AFP)

Eközben kedden egy a kommunistákhoz kötődő szervezet tiltakozott Harris ellen

„A világ munkásai egyesülnek” feliratú transzparenssel.
Mint ismeretes, a tavalyi elnökválasztási kampányban Donald Trump migrációs politikáját támadó és saját bevándorló szüleivel kampányoló demokrata Kamala Harris amerikai alelnök hétfőn Guatemalában tett látogatásán üzent a délről érkező migránsoknak:
Ne gyertek! Ne gyertek!”
Mindeközben az Egyesült Államok déli határán folyamatosan nő az úti okmányok nélkül érkezők száma: 15 év óta idén áprilisban tartóztatták fel a legtöbb, több mint 178 600 illegális bevándorlót. 82 százalékuk Mexikóból, illetve az úgynevezett Északi háromszög régió országaiból, vagyis Guatemalából, Hondurasból és Salvadorból érkezik.

(Photo by Guillermo Arias / AFP)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére