Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Berlin a migránsok miatt a középkor felé halad

Bokor Gábor

2018.03.06. 23:43

Arnold Mengelkoch, a berlini Neukölln bevándorlási hivatalnoka a Der Tagesspiegel német lapnak úgy fogalmazott, hogy a rengeteg migráns miatt a német fõváros rossz irányba halad. Elmondása szerint Berlin visszafelé megy az idõben, egyenesen a középkor felé.
BERLIN, 23:43

Arnold Mengelkoch, a berlini Neukölln bevándorlási hivatalnoka a Der Tagesspiegel német lapnak úgy fogalmazott, hogy a rengeteg migráns miatt a német főváros rossz irányba halad. Elmondása szerint Berlin visszafelé megy az időben, egyenesen a középkor felé.

Azok, akik Németországban jelenleg a bevándorlókkal foglalkoznak, arról számolnak be, hogy rendszeresen atrocitások érik őket. Egy helyi lakos szerint a városvezetés valamit nagyon elszúrt, hiszen ő például már nem érzi magát biztonságban a saját városában.

Mengelkoch szerint Berlinben egyre többen vannak az olyan fiatalok, akik unatkoznak, mert nincs munkájuk. Elmondása szerint a többségük úgy tekint a nőkre, mint egy szextárgyra, ha nincs rajta a muszlim fejkendő.

Az egyik iskolaigazgató arról számolt be, hogy már a hétéves gyereken is fejkendő van. Véleménye szerint az oktatás már nem is igazán fontos, hiszen az háttérbe szorul a vallással szemben.

A német fővárosban korábban már előfordult olyan eset is, hogy egy dühös férfi rontott be az óvodába és leordította az intézményvezető fejét, amiért engedte a fiát a lányokkal játszani.

Nyilvánvaló kell, hogy legyen, az én fiam nem játszhat lányokkal"

– üvöltötte az ingerült szülő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére