Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bevándorlók miatt tiltakoznak athéni polgármesterek

Bertha László

2016.04.20. 16:38

Nyílt levelet küldött öt athéni polgármester Alekszisz Ciprasznak, melyben tiltakoznak a közegészségügyi kockázat miatt, amit a bevándorlók jelentenek.
ATHÉN, 16:38

Nyílt levelet küldött öt athéni polgármester a görög miniszterelnöknek, Alekszisz Ciprasznak, melyben tiltakoznak a közegészségügyi kockázat miatt, amit a bevándorlók jelentenek Hellinikon városrészében.

A Hellinikonnal határos kerületek vezetői által aláírt levél szerint az egykori repülőtéren és a volt olimpiai csarnokban elhelyezett migránsok rémes körülmények között tengődnek, a helyzet pedig „hatalmas közegészségügyi kockázatot” jelent a közhigiéniai viszonyokra.

Az egyik polgármester hozzátette, hogy az említett helyszínek befogadóképességét jóval meghaladja az elhelyezett migránsok száma, hiszen több ezer emberre mindössze negyven illemhely jut.

Az EU-török paktum életbe lépése óta jelentősebb mértékben csökkent a görög szigetekre tartó migránsok száma. A török miniszterelnök, Ahmet Davutoglo azonban ismét megfenyegette Brüsszelt: amennyiben nem léphetnek a törökök vízummentesen az uniós tagországok területére, akkor Törökország sem tartja magát a vállalt kötelezettségekhez.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére