Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bevándorlókra támadtak az antifasiszták Kaliforniában

Pörge Béla

2017.08.28. 14:28

A gyûlölet ellen tüntettek az arcukat sállal elfedõ szélsõbaloldaliak, és közben rátámadtak a Trumpot támogató bevándorlókra.
BERKELEY, 14:28

A gyűlölet ellen tüntettek az arcukat sállal elfedő szélsőbaloldaliak, és közben rátámadtak a Trumpot támogató bevándorlókra.

Vasárnapra Amber Cummings – egy férfiból nővé váló transzszexuális – tüntetést szervezett a marxisták ellen. A szólásszabadság jegyében azonban ezt lemondta, mert félt az ellentüntetéstől, amit a szélsőbaloldaliak hirdettek meg az antimarxista felvonulás ellen.

A lemondás ellenére többen elmentek az eseményre, akik közül sokan bevándorlók voltak, japánok, mexikóiak.

Az arcukat sállal elfedő szélsőbalosok rárontottak az antimarxistákra. Berkeley városában egyébként tilos tüntetés közben elfedni az arcot, ezért több ellentüntetőt is kiemeltek a rendőrök. A rendfenntartóknak hála nem volt komolyabb csata, ennek ellenére például volt olyan, hogy egy szélsőbaloldali tüntető azt üvöltözte egy mexikói férfinak, hogy:

bevándorló vagy, szégyellned kellene magad!"

Mindezt persze a gyűlölet elleni küzdelem jegyében tette, nyilván.

Az oszlatáshoz a rendőrség füstgránátokat is bevetett, ennek ellenére szerencsére komolyabb sérülés nem történt – írja a The Washington Post.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére