Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden két évig akadályozta egy fekete bírónő kinevezését

888.hu

2022.01.31. 15:20

Joe Biden elnök ígéretet tett arra, hogy az első fekete nőt jelöli a Legfelsőbb Bíróságra, de úgy tűnik, elfelejtette, hogy két éven át halogatta egy fekete bírónő jelölését Amerika második legmagasabb bíróságára.

 

Még 2003 és 2005 között, amikor Joe Biden demokrata szenátor volt Delaware államból, George W. Bush elnök Janice Rogers Brownt (aki egy fekete bőrű konzervatív bíró) jelölte az Egyesült Államok Fellebbviteli Bíróságára, de konzervatív nézetei miatt Joe Biden és a demokraták késleltették a jelölését, megakadályozva a végleges szavazást a megerősítéséről. Bush 2003-ban jelölte Brownt a District of Columbia Circuit-re, miután 1996 óta a kaliforniai Legfelsőbb Bíróság bírájaként dolgozott; de ezt csak 2005. június 8-án erősítették meg. Joe Bidenen túl a kerületi bíróságra való jelölését az akkori szenátor, Barack Obama is ellenezte, aki szerint politikai nézetei miatt nem lehet független jogász.

Sajnálatos módon, ahogyan az már többször elhangzott ezen a helyen, Brown bíró szinte minden jogi döntésében és minden beszédében megmutatta, hogy ő nem egyszerűen egy bíró, akinek nagyon erős politikai nézetei vannak, hanem egy politikai aktivista, aki történetesen bíró„

– mondta Obama 2005-ben. 2017-ben Brown visszavonult a kerületi bíróságon betöltött pozíciójából.

A konzervatívok azóta rámutattak arra a képmutatásra, hogy Biden elnök ígéretet tett arra, hogy egy fekete nőt jelöl a Legfelsőbb Bíróságra, miután olyan keményen dolgozott Brown ellen.

Háromszor szavazott a (fekete bíró) megerősítése ellen, pedig Brown csak amerikai kerületi bíró lett. Úgy értem, ez még csak nem is a Legfelsőbb Bíróságra szólt. Szóval a faj és a nem, ezek csak akkor számítanak, ha elkötelezett baloldalinak tartanak”

– írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére