Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden kiszolgáltatná az országát a migránsoknak és a terrorizmusnak

B.F.

2020.11.10. 14:40

Bár még messze nem biztos, hogy Joe Biden a feltehetően elcsalt elnökválasztás után átveheti a Fehér Házat és az elnökséget Donald Trumptól, a demokrata politikus már most egyértelműen a bevándorlók érdekeit helyezné az amerikai érdekek elé. Biden a Fox Newsnak beszámolt a beiktatását követő terveiről, amelyek szembemennek a Trump által képviselt migrációs és klímapolitikával.

Joe Biden kampánycsapata a Fox Newsnak azt nyilatkozta, hogy már az első elnökségi napján eltörölné, és a saját, baloldali nézeteihez igazítaná az Egyesült Államok klíma- és bevándorláspolitikával kapcsolatos utóbbi négy évben meghozott intézkedéseit.

A demokrata elnökjelölt beszámolt róla, hogy az elsők között fogja kezdeményezni az USA újracsatlakozását a párizsi klímaegyezményhez, amelyből még 2017-ben lépett ki.

Donald Trump amerikai elnök szintén 2017-ben állította le azt a programot, amely ideiglenesen amnesztiát ad a gyerekkorukban illegálisan az USA-ba vitt bevándorlóknak. Ez az úgynevezett DACA-program volt, amelynek ismételt törvénybe iktatására adna utasítást Biden, ha elfoglalná az elnöki széket.

Biden nemcsak a DACA-programot hozná vissza, hanem kezdeményezné, hogy oldják fel azon 13 muszlim ország állampolgárainak beutazási tilalmát az USA-ba, amit Trump vezetett be 2017-ben.

Ezekből a tervekből egyértelműen látszik, milyen irányba akarja vinni a demokrata elnökjelölt Amerikát. Egyik napról a másikra szabad utat biztosítana az országba a délről és a Közel-Keletről érkező bevándorlóknak, amivel nemcsak teljesen meggyengítené az így is megviselt amerikai gazdaságot, de ki is szolgáltatná hazáját a terrorizmusnak.

A konzervatív, jobboldali Amerikának a kegyelemdöfés lenne, ha a demokraták állampolgársághoz juttatnák a bevándorlókat, hogy tovább növeljék szavazótáborukat a nacionalista eszméket képviselő republikánusokkal szemben.

Egyértelműen látható, hogy míg Trump az amerikai emberek érdekeit képviselte, addig Biden csakis a bevándorlóhátterű lakosságét.

Ugyanezt művelné Magyarországon az ellenzék, ha hatalomra kerülne. Lebontaná a határokat, beengedné a migránsokat, és minden erejével azon lenne, hogy elvegye a hatalmat a magyar emberektől, és kiszolgáltassa az országot a nyugati nagyhatalmaknak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére