Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bidenék sugárzásgátló gyógyszereket vásároltak „nukleáris vészhelyzet” esetére

888.hu

2022.10.07. 18:00

Biztató a helyzet.

 

A Biden-rezsim 290 millió dollár értékben vásárolt fel sugárzásgátló gyógyszereket „nukleáris vészhelyzet” esetére.

A radiológiai és nukleáris vészhelyzeteket követő életmentésre való jobb felkészültség érdekében a régóta tartó, folyamatos erőfeszítések részeként az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma az Amgen USA Inc-től Nplate nevű gyógyszert vásárol; az Nplate a felnőtt és gyermekbetegek akut sugárzási szindrómáját (ARS) kísérő vérsejtkárosodások kezelésére engedélyezett – írják a közleményben.

 

Az ARS, más néven sugárbetegség akkor következik be, amikor az ember egész testét nagy dózisú, átható sugárzás éri, amely másodpercek alatt eléri a belső szerveket. Az ARS-sérülések tünetei közé tartozik az alacsony vérlemezkeszám következtében fellépő véralvadási zavar, amely ellenőrizetlen és életveszélyes vérzéshez vezethet.”

– írják, majd hozzáteszik: „A sugárzás okozta vérzés csökkentése érdekében az Nplate serkenti a szervezet vérlemezkék termelését. A gyógyszer felnőttek és gyermekek kezelésére egyaránt alkalmazható.”

 

A Telegraph szerint a Nplate beszerzésére nem az ukrajnai háború miatt volt szükség.

A külügyminisztérium a múlt héten az Északi Áramlat-vezetékek szabotálása nyomán minden amerikait felszólított, hogy „a lehető leghamarabb” hagyja el Oroszországot.

Valószínűleg azért kérték ezt, mert felmerült egy teljes körű háború kitörésének kockázata.

 

Biden februárban, a háború kitörése után azt mondta, hogy az amerikaiaknak nem kell aggódniuk egy nukleáris háború miatt, majd a következő nyolc hónapot azzal töltötte, hogy provokálja Oroszországot (és Kínát), hogy a nukleáris háború minden eddiginél valószínűbbé váljon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére