Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíróság előtt felelnek tettükért a válogatás nélkül járókelőkre támadó migránsok

Tóth Dalma

2019.04.23. 18:58

Egy migránsokból álló csoport válogatás nélkül támadt rá járókelõkre egy bajor városban még 2018. december 29-én. Kedden kezdték tárgyalni az ügyüket.

Ambergben egy négyfős – afgánokból és irániakból álló – csoport zaklatta a város lakosait több órán keresztül. A 17-21 éves fiatalok hasba rúgtak egy 13 éves gyereket, később pedig egy 29 éves kertészt pofoztak fel. Majd az állomás előtti téren egy 17 éves lányt sértegettek. A barátja védelmére kelt, ezért őt is megverték. A szemtanúk beszámolói alapján ezután egy férfit lökdöstek le egy lépcsőn.

Belekötöttek egy másik társaságba is, melynek egyik tagját leniggerezték és megütötték. A megtámadott fiatalok megijedtek és elfutottak. Sajnos azonban a migránsbanda utolérte a társaságot, közülük hármukat megütötték és megrugdosták. Egy férfi a segítségükre kelt, de a migránsok őt sem kímélték, ütötték, ahol érték.

A migránsbanda elfutott, de egy közelben lévő utcában még rátámadtak két járókelőre. A rendőrök ekkor elfogták őket. Egyikük megpróbált ellenállni, elkezdte hangosan gyalázni az ellene intézkedő rendőrnőt. A migránsokat előzetes letartóztatásba helyezték.

Összesen 21 embert bántalmaztak, közülük 15-en szenvedtek könnyebb sérüléseket. Több mint 100 tanút hallgattak ki az ügy kapcsán. Kedden kezdte tárgyalni az esetet a bíróság. A négy tettes közül valószínűleg csak az egyiküket fogják kitoloncolni.

Horst Seehofer belügyminiszter akkor azt ígérte, hogy javaslatokat dolgoz ki a kormány számára az erőszakos bűncselekményeket elkövető migránsok elleni szankciókról.

Mértéktelen erőszakos túlkapás történt, amelyet nem tűrhetünk el. (...) Ha menedékkérők erőszakos bűncselekményeket követnek el, akkor el kell hagyniuk az országunkat"

– mondta az eset kapcsán Horst Seehofer.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére