Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bojkottálják a menzakaját a migránsok, inkább pénzt akarnak

Bertha László

2016.04.14. 15:18

Bojkottálják az étkezést a migránsok egy németországi menekülttáborban, ugyanis azt állítják, hogy megbetegednek tõle, bár meg sem kóstolták.
OFFENBURG, 15:18

Bojkottálják az étkezést a migránsok egy németországi menekülttáborban, ugyanis azt állítják, hogy megbetegednek tőle, bár meg sem kóstolták.

A migránsok április 7-e óta nem hajlandók megenni az ételt az offenburgi befogadóállomáson, mert azt állítják, hogy megbetegednek tőle. A bojkott miatt ellátogatott a bevándorlókhoz a kerületi ügyintéző, Frank Scherer is. Az ügyintéző a táborban együtt ebédelt a migránsok azon részével, akik hajlandók enni az ételből, majd a megbeszéléseket követően elmondta, hogy

minden hatóság és önkéntes tiszteletben tartja a humanitárius és történelmi felelősségünket, a legnagyobb erőfeszítéssel annak érdekében, hogy az embereknek, akik hozzánk érkeznek, ne csak tető legyen a fejük felett, jól gondozottak és jól étkeztettek legyenek, de szívélyesen is fogadják őket, ami lehetővé teszi a gyors integrációt.”

A menekülttáborban az étkezési és vallási szokásokat is figyelembe veszik, így Scherer kritizálta azokat a migránsokat, akik azt állítják, hogy megbetegednek az ételtől, holott azokat még ki sem próbálták. A mintegy 60 migráns saját ételt szeretne vásárolni magának, ám kevésnek tartják azt a pénzt, amit Németországban kapnak, ezért több pénzt követelnek az államtól.

A kerületi ügyintéző elmondta, hogy erről szó sem lehet, ugyanis az adófizetők így is tetemes összegeket áldoznak a Németországban tartózkodó migránsok ellátására. Miután a kerületi ügyintéző elhagyta a tábort, a beszámolók szerint néhány migráns elfogadta az érveket, így befejezték a menza bojkottálást, de sokak továbbra sem hajlandók az ételből enni.

(Junge Freiheit)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére