Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Börtönbe került az iraki meleg migráns, aki megerõszakolt egy 11 éves kislányt

888.hu

2016.05.31. 18:28

A bíróság jogerõsen börtönbüntetésre ítélt egy iraki migránst, aki azt állította a menedékkérelem beadásakor, hogy meleg, de aki ennek ellenére megerõszakolt egy 11 éves kislányt.
BÉCS,  17:28

A bíróság jogerősen börtönbüntetésre ítélt egy iraki migránst, aki azt állította a menedékkérelem beadásakor, hogy meleg, de aki ennek ellenére megerőszakolt egy 11 éves kislányt.

Az iraki férfi a bíróságon továbbra is azt állította, hogy meleg. Elmondása szerint a kislánnyal való érintkezése volt az első "heteroszexuális kapcsolata".

A férfi 13 éve él Ausztriában és eddig büntetlen előéletű volt. A kislányt az öltözőben támadta meg, egy nyilvános uszodában, Bécsben. Mindez tavaly júliusban történt, amikor az uszodában egy nőismerősével találkozott, akit a kislánya is elkísért.

A kislány szerint, miután megerőszakolta a férfi, azt mondta neki, hogy ne szóljon róla az anyukájának. A következő napon újra hármasban mentek az uszodába, ahol az eset megismétlődött.

Ezt olvastad már? Külföldiektől hemzsegnek az osztrák börtönök

A férfi a bíró kérdésére válaszolva mondta el, hogy a kislány sokkal idősebbnek nézett ki a koránál és nem tudta, hogy kiskorú.

A férfi nem tudta megmagyarázni tettét. Állítása szerint még sosem volt nővel és ez volt az első eset. Nem tudta, hogy miért tette, amit tett.

Csak úgy megtörtént. Azt hittem, hogy sokkal idősebb, legalább 17-18 évesnek tippeltem"

– védekezett a férfi a bíróság előtt.

Az áldozat ügyvédjének elmondása szerint a kislánynak pszichológus segítségére volt szüksége, hogy feldolgozza a történteket.

Az iraki férfi 15 hónapos börtönbüntetést kapott, 10 hónapra felfüggesztve, ezenfelül 2000 eurós fájdalomdíjat kellett kifizetnie. Bírói utasításra terápiára is kell járnia.

(Daily Mail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére