Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutális becsületgyilkosság Londonban

888.hu

2017.08.02. 18:58

A fiatal nõnek azért kellett meghalnia, mert a párja arab származású muszlim férfi volt, akihez feleségül is akart menni.
LONDON, 18:58

A fiatal nőnek azért kellett meghalnia, mert a párja arab származású muszlim férfi volt, akihez feleségül is akart menni.

Egy nagy-britanniai becsületgyilkosság során egy fiatal lány torkát elvágták rokonai, majd testét a fagyasztóba helyezték – derült ki a nyomozás eddigi részleteiből.

A 19 éves Celine Dookhran egy indiai muszlim családban nőtt fel. A hatóságok szerint az volt a bűne, hogy egy arab muszlim férfiba szeretett bele, akihez hozzá akart menni. Ez felháborította a lány családtagjait – írja az Independent.

Dookhran testét a rendőrség találta meg a családja birtokán, egy hűtőládában. A család egy 1,5 millió fontot érő villában lakik a Kingston-upon-Thames negyedben, amely az egyik legjobbnak számít Londonban. A rendőrök egy másik női családtag segélyhívására érkeztek, aki szintén áldozatul esett a család haragjának.

A másik áldozat egy szúrt sebbel és vágással megúszta és el tudott menekülni a helyszínről. A nőre wimbledoni otthonában támadt rá két maszkos férfi, és a zuhanyzó alól kirángatva, meztelenül vitték magukkal a nőt, akit a már említett komoly értékű ingatlanban brutálisan bántalmaztak.

A West London Koronabíróság előtt kiderült, hogy mindkét áldozatot megerőszakolták a súlyos bántalmazások során.

Azóta a család kiadott egy közleményt, amelyben tisztelettel megemlékeztek "nagyszerű, tehetséges, szeretett lányukról", aki a becsületgyilkosság során halt meg.

A 33 éves Majahid Arshidot gyanúsították meg a lány meggyilkolásával és megerőszakolásával, valamint az elrablásával is. A 28 éves Vincent Tappu szintén részt vett a bűncselekményben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére