Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brutálisan eltörte a lábát egy határõr, amikor a beáramló migránshordát próbálta megállítani

Tóth Dalma

2017.08.09. 09:58

A határõrök megpróbálták megállítani a kerítést áttörõ migránsokat, de az illegális bevándorlók erõfölényben voltak, a hatóság embereinek pedig esélyük sem volt feltartóztatni õket. Az egyik határõr brutálisan megsérült.
CEUTA, 09:58

A határőrök megpróbálták megállítani a kerítést áttörő migránsokat, de az illegális bevándorlók erőfölényben voltak, a hatóság embereinek pedig esélyük sem volt feltartóztatni őket. Az egyik határőr brutálisan megsérült.

A migránsok előszeretettel veszik célba Ceutát, mivel a város Marokkó területén van, de Spanyolországhoz tartozik. Így nem is kell elhagynia az afrikai kontinenst annak, aki az Európai Unióba akar jönni, csak át kell másznia a marokkói-spanyol határon fekvő kerítésen.

A hat méter magas, szögesdróttal kiegészített kerítésen őrtornyokat is elhelyeztek, de hiába, a migránsok nap mint nap megrohamozzák a határt.

Az egyik határőr pont akkor sérült meg, amikor megpróbálta megállítani az illegális bevándorlókat. A migránsok egyértelműen túlerőben voltak, de a hatóság emberei igyekeztek megfékezni őket. Az egyik határőr lába brutálisan eltört, amikor megpróbálta lábbal megállítani az egyik illegális bevándorlót. A férfinak eltört a sípcsontja. Az történtek után megműtötték – írja az RT.

Csak azon az estén 186 migránsnak sikerült átjutnia Európába.

Hétfőn láthattuk, ahogyan a migránsok azt ünnepelték, hogy átjutottak az Európai Unióba.

A Vöröskereszt  a Reutersnek arról számolt be, hogy idén már 7 400 migránsnak sikerült átjutnia a határon, amíg tavaly ugyanezen időszak alatt még csak 3 600 fő érte el az EU-t Ceuta és Melilla városokon keresztül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére