Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Bukásra volt ítélve a migránsok integrációja"

Bokor Gábor

2016.08.29. 13:58

Markus Söder szerint a más kultúrából érkezõ embereket nem lehet integrálni a német társadalomba.
MÜNCHEN, 13:58

Markus Söder szerint a más kultúrából érkező embereket nem lehet integrálni a német társadalomba.

Markus Söder bajor pénzügyminiszter szerint a német lakosság nem akar multikultiban élni, így az elmúlt időszakban érkezett közel másfél millió migránst három éven belül vissza kellene küldeni oda, ahonnan érkeztek. 

A politikus többször kikelt már Angela Merkel migránssimogató politikája ellen. 

Bajorország volt kénytelen legtöbb menedékkérőt befogadni, az összes illegális bevándorlónak több mint 15 százaléka a déli tartományba telepedett le. 

Eleve bukásra volt ítélve a migránsok integrációja, hisz teljesen más kulturális háttérből érkeznek a bevándorlók. Ekkora mennyiségű embert egyszerűen képtelenség integrálni. A német lakosság nem akar multikulturális társadalomban élni."

– fogalmazott Söder. 

A CSU-s politikus szerint a menedékkérők nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, hisz semmilyen információt nem szolgáltatnak korábbi életükről, így nem lehet megbizonyosodni arról, hogy korábban nem voltak-e terrorszervezeteknek a tagjai. 

A legtöbben Irakból és Afganisztánból érkeznek, ám azokat az országokat már biztonságosnak nyilvánították, sőt hamarosan a szíriai háború is véget fog érni, így oda is visszamehetnek majd a migránsok. Minden olyan illegális bevándorlónak vissza kell térnie a hazájába, akinek anyaországát biztonságosnak nyilvánítják." 

– mondta a miniszter. 

Pár hónappal ezelőtt Söder arról beszélt, hogy óriási hibának tartja azt, hogy biztonsági ellenőrzés nélkül tudnak a migránsok átkelni a határon, bármiféle ellenőrzés nélkül. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére