Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cenzúrába akart kezdeni egy Soros-szervezet, óriási felháborodás lett belõle

Forisek Ádám

2018.03.22. 07:10

A szélsõbaloldali szervezet egy tucatnyi könyvet akart tiltólistára helyeztetni könyvárusító cégekkel, a közösségi média felhasználóinak azonban finoman szólva nem tetszett az ötlet.
LONDON, 07:10

A szélsőbaloldali szervezet egy tucatnyi könyvet akart tiltólistára helyeztetni könyvárusító cégekkel, a közösségi média felhasználóinak azonban finoman szólva sem tetszett az ötlet.

A Hope Not Hate (HNH) nevű, Soros Györgyhöz köthető szervezet a héten fedte fel új kampányát, amelynek keretén belül több könyvárusító céget, így az Amazont és a WH Smitht is arra akarják rávenni, hogy több nácinak és szélsőjobboldalinak bélyegzett könyvet is helyezzenek tiltólistára.

Bár valóban erős címek szerepelnek a fenti képen, az internetfelhasználók azonban úgy vélekedtek, a Soros-szervezet ezzel túl messzire ment. Az egyik legtöbb lájkot kapó reakció szerint könyvek betiltásából semmi jó nem származik, mindegy, hogy az ember mennyire nem ért vele egyet.

Õszintén szólva, a könyvek betiltása színtiszta náci gondolkodás. Meg vagyok döbbenve, hogy a HNH előrukkolt ezzel az ötlettel.”

A Breitbart portál londoni szerkesztője, Rahim Kassam kiszúrt egy érdekességet a kezdeményezéssel kapcsolatban: bár a lista szélsőjobboldalinak és nácinak bélyegzett írások ellen indított kampányt, ám a feketelistán valamiért nem szerepel a Mein Kampf. A szerkesztő megkérdezte a szervezetet, hogy ez miért van – esetleg ebből a könyvből szerezte-e a szervezet az ötletet, hogy könyveket tiltson be –, de nem kapott választ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére