Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Clintonékat megbüntetik, mert semmibe vették a törvényt

Tóth Dalma

2016.10.30. 14:28

Clintonék augusztusban több mint egymillió dollárért vásárolták meg a New York melletti Chappaquában lévõ villájuk melletti õsparkos, tágas villát is. Egybõl nekiláttak a ház teljes átalakításnak, de nem szerezték be hozzá a szükséges papírokat.
WASHINGTON, 10:28

Clintonék augusztusban több mint egymillió dollárért vásárolták meg a New York melletti Chappaquában lévő villájuk melletti ősparkos, tágas villát is. Egyből nekiláttak a ház teljes átalakításnak, de nem szerezték be hozzá a szükséges papírokat.

Névtelen ember jelentette a hatóságoknak a munkálatokat. Az  építési hatóság felügyelője, William Maskiell kiment a helyszínre, hogy megbizonyosodjon arról, mi folyik ott. Október 17-én levélben értesítette a demokrata párti elnökjelöltet és férjét, hogy törvényt sértettek. A levélhez csatolt egy dokumentumot is, amelyben közli: az egyik alvállalkozó tudatta vele, hogy Clintonék közölték, nagyon sietnek az átalakítással, mert Hálaadás ünnepére az új villának készen kell lennie.

“Ez rendben van, de azért üdvös lenne, ha beszereznék az építési engedélyeket” – mondta az alvállalkozó washingtoni cég képviselőjének Maskiell, és hozzátette: nem állíttatja le az építkezést, ha pótlólag beszerzik a szükséges engedélyeket.

Péntek estig csak a villanyszerelési és fűtésszerelési munkákra szóló engedélyek érkeztek meg. A Clinton-házaspár több ezer dolláros büntetésre számíthat, mert semmibe vette a törvényt.

Az esettel több helyi lap és televíziós csatorna is foglalkozott, a The New York Times pedig megjegyezte: “egyesekben az az érzés alakulhat ki, hogy Cintonékra nem érvényesek a törvények”. A Times megkereste Hillary Clinton kampányszóvivőjét, Brian Fallont, de a szóvivő nem reagált.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére