Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csehországban is feltûntek Soros piszkos ügyei

Bokor Gábor

2017.04.09. 20:58

A cseh államfõ kifejtette: nem örülne, ha a Közép-európai Egyetem Budapestrõl Prágába költözne, mert Soros György nevéhez számos furcsa tevékenység kapcsolódik.
PRÁGA, 20:58

A cseh államfő kifejtette: nem örülne, ha a Közép-európai Egyetem Budapestről Prágába költözne, mert Soros György nevéhez számos furcsa tevékenység kapcsolódik.

Milos Zeman a Parlamentní Listy nevű cseh portálnak adott interjújában elmondta, hogy nem repesne az örömtől, ha a Soros György vezette egyetem Prágába költözne.

Elmondanám Andrej Babis cseh kormányfőhelyettesnek, hogy Soros nevéhez valóban egész sor furcsa tevékenység fűződik"

– mondta a cseh államfő. 

Babis volt az, aki először vetette fel annak lehetőségét, hogy a Soros György alapította felsőoktatási intézmény akár Prágába is költözhetne. 

Soros Györgyöt és egyetemét már Václav Klaus, Zeman elődje is bírálta. A volt államfő kifejtette, hogy támogatja Orbán Viktort, hiszen Soros György neve annak jelképe, hogy a polgári társadalom fogalom teljesen félre lett magyarázva.

Meggyőződésem, hogy a múltban és most is Soros György az általa alapított szervezeteken keresztül leplezetten megpróbálja befolyásolni a politikát és a közvéleményt"

– mondta Klaus.

(MTI) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére