Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Diákjai halálával viccelõdött egy rendõröket kiképzõ baloldali tanár

Sümeghi Lóránt

2017.10.03. 18:58

A magát bevallottan szélsõliberálisnak és antifának meghatározó professzor, Mike Isaacson, aki a John Jay College of Criminal Justice nevû fõiskolán tanít, döbbenetes Twitter-bejegyzést tett közzé, melyben az általa tanított rendõrpalánták jövõbeni halálán viccelõdött.
NEW YORK, 18:58

A magát bevallottan szélsőliberálisnak és antifának meghatározó professzor, Mike Isaacson, aki a John Jay College of Criminal Justice nevű főiskolán tanít, döbbenetes Twitter-bejegyzést tett közzé, melyben az általa tanított rendőrpalánták jövőbeni halálán viccelődött.

A helyi Antifa közösség vezetőjeként is szerepet vállaló Isaacson bejegyzésében, a később az amerikai elnöknek, Trumpnak hűséget fogadó rendőrpalánták kapcsán – akiket ő maga is tanít a főiskolán – néhány héttel korábban azt írta:

néhányan biztosan azt gondolják, nagy szopás ezen a főiskolán antifasisztaként oktatni, de én úgy gondolom, megtiszteltetés számomra olyan rendőrpalántákat tanítani, akik hamarosan úgyis megdöglenek."

Isaacson szerint, aki önmagát antikommunistának nevezi, az már egy határozott lépést tett a fasiszta életszemlélet elsajátítása érdekében. 

Az Antifa tüntetései bő másfél éve szerepelnek a reflektorfényben, ezek a megmozdulások rendszerint erőszakos vandalizmusba fordulnak át. A szélsőbaloldaliak szinte kivétel nélkül Trump-szimpatizánsokat vesznek célba, akiket neonácikkal mosnak össze, tevékenységükről ITT találtok egy összeállítást. Az Egyesült Államokon kívül egyébként több európai országban is egyre erősödik az Antifa, erről korábban mi is írtunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére