Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Donald Trump feleségét folyamatos támadások érik, most perel

Tóth Dalma

2016.09.02. 13:58

Melania Trump rágalmazás miatt beperelte a Daily Mail bulvárlapot és egy amerikai bloggert.
WASHINGTON, 13:58

Melania Trump rágalmazás miatt beperelte a Daily Mail bulvárlapot és egy amerikai bloggert.

Melania Trump pert indított Webster Griffin Tarpley amerikai blogger és a Daily Mail Online Maryland állambeli kiadója ellen.

Az érintettek azt állították a Suzy nevű szlovéniai pletykalapra hivatkozva, hogy Trump felesége nem csak modellként dolgozott a kilencvenes években, hanem escort lányként is. A Melaniat foglalkoztató ügynökség néhány ismert modelljét gazdag klienseknek közvetítette ki.

Habár nem kaptak rá felhatalmazást, a szlovén lap Melania életrajzíróját is idézte, aki szerint a korábbi modell már 1995-ben meztelenül pózolt a kamerák előtt, és ugyanebben az évben ismerkedett meg jelenlegi férjével.

Trumpék azt állítják, hogy 1998-ban találkoztak először. Melania ügyvédje azt nyilatkozta, hogy a korábbi modell csak 1996-ban költözött az USA-ba.

Charles Harder ügyvéd szerint a támadások miatt ügyfelének 150 millió dolláros, azaz 41,5 milliárd forintos kárt okoztak. Hozzátette, hogy a bulvárlap és a blogger "több millió embernek terjesztették az Egyesült Államokban és világszerte a hazugságokat, minden bizonyíték nélkül".

A Daily Mail azóta visszavonta és a honlapjáról is leszedte a cikket. Közleményében úgy fogalmazott  "nem állt szándékában sem kijelenteni, sem pedig sejtetni, hogy ezek az állítások megfelelnek a valóságnak, és nem állt szándékában sem kijelenteni, sem pedig sejtetni, hogy Trump asszony valaha is kísérőként vagy a szexbizniszben dolgozott volna".

A Daily Mail kiemelte, hogy miután a cikk megjelent teret adott Melania Trump szóvivője és a modellügynökség akkori vezetője tiltakozásának. Melania ügyvédje azonban kijelentette, hogy nem állnak el a pertől.

Az amerikai blogger még nem reagált a perre.

Korábban a republikánus elnökjelölt feleségét plágiummal vádolták, miszerint teljes egészében Michelle Obama nyolc évvel ezelőtti beszédét ismételte meg. Az amerikai sajtóban olyan vádak jelentek meg, hogy az ügy kapcsán is felbukkan a feminizmuson belüli fekete-fehér törésvonal, valamint, hogy a posztszocialista országokban egyenesen tanították a plagizálást, ami még ma is a kultúra része.

A magukat toleránsnak és befogadónak vallók szerint a kelet-európai nő történelmi tényezőkből és kulturális okokból kifolyólag csak alacsonyan képzett lehet, és a nyugati világot jelentő Egyesült Államokban csupán szexuális tárgyként jelenhet meg."

— írta korábban a Magyar Idők.

Melanianál az is baj, ha egy egyszerű fehér ruhát vesz fel. A szakértők szerint a fehér, elegáns ruhaköltemény ha a republikánus elnökjelölt feleségén van félelmet kelt, de ha Hillary Clinton viseli akkor lenyűgöző alkotásnak számít. Persze itt sem a trendről van szó, hanem az illetők személyéről. Donald Trump kritikusai támadási felületnek tekintik a vállalkozó feleségét, ahelyett, hogy a republikánus elnökjelöl politikájával foglalkoznának.

(MTI, MagyarIdők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére