Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dúl a szexuális zaklatás Németországban

Pörge Béla

2016.09.20. 11:28

Nem csökken a migránsok által elkövetett szexuális zaklatások, erõszakos bûncselekmények száma Németországban.
BERLIN, 11:28

Nem csökken a migránsok által elkövetett szexuális zaklatások, erőszakos bűncselekmények száma Németországban. Csak az elmúlt hétvégén legalább hat ilyen eset történt a Junge Freiheit gyűjtése szerint.

Az alsó-szászországi Lüneburgban egy 17 éves lányt zaklatott egy ittas szír. Az elkövetőt hamar elfogta a rendőrség. Szintén részegen egy afgán egy 21 éves német nőt akart orális szexre rávenni, és közben fogdosta áldozatát. A rendőrség őt is elfogta, eljárás indult ellene. Az eset Stuttgartban történt.

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli Meschede települése kiskorú iraki és szír bevándorlók fiatal nők egy csoportját zaklatta szóban, majd fogdosni is próbálták a lányokat. A migránsoknál nem voltak személyes okmányok, a hatóságok felvették a kapcsolatot a szülőkkel.

Mecklenburg-Elő-Pomeránia fővárosában, Schwerinben egy tömegverekedést akadályozott meg a rendőrség vasárnap este. Egy szír migránscsoport és a helyiek között egy szülinapi buliban fajult el egy vita. Az ellentét oka az volt, hogy a migránsok több nőt zaklattak az összejövetelen.

Rostockban két szomáliai férfi követett egy nőt egy diszkóból hazafelé, majd rátámadtak, és fogdosták az áldozatot. A nő szerencséje az volt, hogy egy járőr pont arra járt, ahol az eset történt, így nem erőszakolták meg. Az egyik férfi elmenekült, a másikat elfogták. A szomáliai migráns ellen szexuális zaklatás vádjával indult eljárás.

A müncheni Oktoberfest sem maradt ki a szexuális bűncselekmények sorából, de az erőszakot szerencsére itt is sikerült a hatóságnak megakadályoznia. A rendőrök egy csókolózó párra lettek figyelmesek, akik furcsán viselkedtek. A nő egy erősen ittas huszonéves koreai volt, míg a férfi egy harminc év feletti török. A koreai nő deréktől lefelé meztelen volt, a rendőrök előállították a férfit.

(Junge Freiheit)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére