Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eddig nem látott nyomásgyakorlással fékeznék meg Észak-Koreát

Nagy Gábor

2017.10.23. 08:25

Telefonon beszélt egymással Abe Sindzó japán kormányfõ és Donald Trump amerikai elnök, miután Sindzó pártja elsöprõ fölénnyel nyerte az elõrehozott választást Japánban.
TOKIÓ, 08:25

Telefonon beszélt egymással Abe Sindzó japán kormányfő és Donald Trump amerikai elnök, miután Sindzó pártja elsöprő fölénnyel nyerte az előrehozott választást Japánban.

A japán miniszterelnöki hivatal közölte hétfőn, hogy Donald Trump telefonon gratulált Abe Sindzónak pártja választási győzelméhez.

Egyetértettek abban, hogy növelni fogják a nyomásgyakorlást a kommunista Észak-Koreára, amely nem akar lemondani atomprogramjáról, és rohamléptékben fejleszti atomfegyvereit és atomtöltetek hordozására képes rakétáit. Erről szó lesz az amerikai elnök november 5-i, első japán látogatásán is, amelyen Abe golfozni is fog Trumppal.

Az új amerikai elnök akkor kezdett "golfdiplomáciába", mikor Abe Sindzó idén februárban, röviddel Trump beiktatása után az Egyesült Államokban járt. Trump vendégül látta tárgyalópartnerét a floridai Palm Beachen lévő Mar-a-Lago üdülőkomplexumában és golfpályáján, ahová a két politikus az elnöki különgéppel utazott.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére