Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy kislány az egyik áldozata a stockholmi terrortámadásnak

Pörge Béla

2017.04.09. 12:58

A négybõl három halálos áldozatot azonosítottak, közben egyre biztosabb, hogy az elfogott üzbég férfi volt az elkövetõ, de a nyomozás még nagy erõkkel folyik. Sajtótájékoztatót tartott a rendõrség.
STOCKHOLM, 12:58

A négyből három halálos áldozatot azonosítottak, közben egyre biztosabb, hogy az elfogott üzbég férfi volt az elkövető, de a nyomozás még nagy erőkkel folyik. Sajtótájékoztatót tartott a rendőrség.

A rendőrség vasárnapi tájékoztatása szerint hét embert hallgatott ki a pénteki terrortámadással kapcsolatban — írja a Reuters.

Ahogyan arról a 888.hu is beszámolt, korábban egy 39 éves üzbég férfit tartóztattak le a hatóságok a támadással kapcsolatban.

A gyanú szerint az üzbég férfi volt az, aki pénteken egy ellopott sörszállító kamionnal a gyalogosok közé hajtott Stockholm egyik híres sétálóutcájában. A támadásban négyen meghaltak, 15-en megsérültek.

A 15 sérültből tíz még kórházban van, közülük két embert az intenzíven kezelnek. A rendőrség azt is elmondta, hogy a négy halálos áldozatból hármat már azonosítottak.

A három halott közül az egyik egy tizenegy éves kislány, ő az iskolából tartott hazafelé.

Nem sokkal a baleset előtt beszélt édesanyjával, de a találkozóra már nem ért oda. Ma bebizonyosodott a legrosszabb, a kislány az egyik halálos áldozat.

A bizonyítékok nagyon erősnek tűnnek"

— mondta Jonas Hysing az elfogott üzbég férfival kapcsolatban.

Vasárnap délelőtt visszatért az élet Stockholm belvárosába, a sétálóutca elejéről elvitték a barikádokat. A támadás helyszínén rengeteg virág és mécses emlékeztet a borzalmakra. Délután megemlékezést tartanak majd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére