Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy pár cipõért gyilkolt az algériai migráns

Forisek Ádám

2018.03.07. 09:10

Egy 45 éves hajléktalan megölésével gyanúsítják azt a 40 éves migránst, aki ellopta az áldozat cipõjét.
MONTPELLIER, 09:10

Egy 45 éves hajléktalan megölésével gyanúsítják azt a 40 éves migránst, aki ellopta az áldozat cipőjét.

Az eset a franciaországi Montpellier városában történt, ahol egy 45 esztendős, román  hajléktalan férfi holttestére bukkantak, közel a vasúthoz. A férfi halálát egy fejére mért ütés okozta. A gyilkosság még januárban történt, ám a rendőrség végül a térfigyelő kamerák felvételei alapján bukkant az Algériából származó illegális migráns nyomára a helyi sajtó beszámolója szerint.

EP-képviselő: a migránsoknak automatikusan meg kell adni az állampolgárságot

Migránsok már Európában született gyermekeinek és a most érkezőknek automatikusan meg kell kapniuk az európai állampolgárságot, és mindent, ami azzal együtt jár, mert ez jelenti az integráció valódi lehetőségét – mondta Cécile Kyenge olasz baloldali európai parlamenti képviselő az M1-nek adott exkluzív interjúban.

A nyomozók szerint a migráns gyakran megfordult a hajléktalanszállókon, és azokkal a szervezetekkel is össze lehet kötni, amelyek az áldozatot is segítették. A migráns váltig állítja, hogy nem ő ölte meg a hajléktalan férfit. Elmondása szerint amikor a helyszínre ért, a férfi már halott volt, ám a nyomok másról árulkodnak.

A migráns ugyanis nem tudta megmagyarázni, miért tért vissza a tett helyszínére a gyilkosság után három órával, illetve miért vette el akkor a szerencsétlen férfi cipőjét és hálózsákját. Emellett a migráns vérét megtalálták a gyilkosság helyszínén, ruháján pedig az áldozattól származó vérnyomot találtak.

A rendőrség letartóztatta az illegális bevándorlót.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére