Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy transzgender "nõ" a nagymamája megölése után már férfiként szerepel az amerikai sajtóban

Vincze Viktor Attila

2018.08.01. 14:25

A gender- és LMBTQ-s érdekre érzékeny amerikai sajtó sem tökéletes még. Jól mutatja ezt az az eset, amikor is egy önmagát nõnek nevezõ arizonai transznemû már férfiként szerepelt az amerikai sajtóban, miután elvágta a torkát a saját nagymamájának. A rendõrségi jelentésekben pedig "biológiai" unokaként szerepel az elkövetõ.

Egy 30 éves transzgender férfi/nőt tartóztatott le a rendőrség, mivel brutális kegyetlenséggel megölte a saját nagymamáját az arizonai Chandler városában.

A hírek szerint az önmagát transznemű nőnek tartó elkövető, Brandon Smith együtt élt a demencia tünetegyüttesével élő 81 éves nagymamájával, Helen Smithszel. A transznemű unoka állítólag nagyon terhesnek tartotta már, hogy egyedül ő gondoskodik a nagymamájáról, ami végül oda vezetett, hogy elvágta a nagymama torkát a fürdőben. 

Az elkövető, Brandon ellen egyébként már a gyilkosság elkövetése előtt is folyt egy rendőrségi eljárás, de akkor még csak súlyos testi sértés miatt. 

Az Egyesült Államokat mostanra már szinte teljesen a hatalmába kerítette genderőrület, ami miatt a transzneműek ügyeiben a messzemenőkig elvárt a politikai korrektség. Ez az elvárás érhető tetten abban a furcsa tényben, hogy az önmagát transznemű nőnek tartó elkövető a rendőrségi iratokban úgy szerepel, mint he/she, azaz férfi/nő, illetve azzal a nyakatekert megnevezéssel illetik, mint az áldozat "biológiai" unokája. 

Érdekesség azonban, hogy az esetről beszámoló amerikai hírekben viszont az elkövető már nem férfi/nőként, sőt általában még csak nem is transznemű elkövetőként, hanem egyszerűen férfiként szerepel. 

Ezek szerint, akkor egy bűncselekmény elkövetésével is lehet ma már nemet váltani. 

Az viszont, hogy férfi vagy női börtönbe kerül majd az elkövető, az jelenleg csak a büntetőügyben határozó amerikai bíróság döntésén múlik. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére