Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot a baltás migránstól

Bertha László

2016.07.22. 10:18

A FAZ értesülései szerint egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot attól a 17 éves migránstól, aki hétfõ éjszaka baltával támadt egy német vonat utasaira.
WÜRZBURG, 10:18

A Frankfurter Allgemeine Zeitung értesülései szerint egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot attól a 17 éves migránstól, aki hétfő éjszaka baltával támadt egy német vonat utasaira.

A Németországban afgán menedékkérőként, Riaz Khan Ahmadzai néven regisztrált menedékkérőtől nem vettek ujjlenyomatot az országban, holott a német hatóságok az előírások alapján erre kötelesek lettek volna.

A rendőrök által lelőtt migráns 2015 júniusában érkezett meg Németországba, de az elmúlt egy év alatt egyszer sem sikerült azonosítaniuk tényleges személyazonosságát. A bevándorlótól egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot.

További érdekesség, hogy a németországi vonat utasaira támadó migráns ellátása és „integrációja” összesen 50 ezer euróba, átszámítva több mint 15 millió forintba került a német adófizetők számára.

(Die Welt, Kronen Zeitung)


Kapcsolódó cikkek:

  • A németek nem tudják, hogy afgán vagy pakisztáni volt-e a baltás támadó
  • A németek többsége tart a bevándorlóktól

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére