Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre betegebb ötletek születnek a liberálisabb társadalom elérésének érdekében

888.hu

2017.08.12. 12:28

Õsztõl új kurzust vezetnek be a kaliforniai Stanford Egyetemen.
KALIFORNIA, 12:28

Õsztől új kurzust vezetnek be a kaliforniai Stanford Egyetemen. A "fehér identitás politikája" néven fut majd a képzés, célja pedig, hogy megértsék a hallgatók, hogyan fokozza az egyenlőtlenséget a fehérség politikai koncepciója.

A kurzust John Patrick Moran fogja oktatni, szerinte fehérnek lenni egy szociális privilégium, magyarán fokozza az egyenlőtlenséget. Ezt a vélekedést támasztja alá egy másik tanintézmény, a Calgary Egyetem gondolati világa is, miszerint a "fehérség" olyan társadalmilag és/vagy politikailag kialakított, megtanult viselkedés, amely

a nyugati fehérek számára biztosított szisztematikus kiváltságokra épül.

Tehát a tanfolyam célja az, hogy segítse megértetni az odalátogatókkal, a társadalom számára kontraproduktív az, ha valaki "fehérnek" azonosítja magát. Ernest Miranda, a Stanford Egyetem szóvivője ezzel kapcsolatban elmondta, hogy

a fehérség koncepciójának eltörlésére irányuló erőfeszítések a 90-es évekből erednek, és azok a társadalmi egyenlőtlenséget hivatottak felszámolni.

Mi több, egy harvardi tudós, Noel Ignatiev pedig egyenesen odáig ment, hogy egy dokumentumfilmben azt állította, hogy a fehérség a faji elnyomás egyik formája.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére