Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elhagyta a kórházat Abdeslam, irány a kihallgatás

Sümeghi Lóránt

2016.03.19. 12:28

Túlélte Salah Abdeslam a golyó általi sérüléseit, ebbõl kifolyólag már nem szorul további ápolásra a brüsszeli kórházban. A párizsi merényletek ötletgazdáját egyenesen a brüsszeli fogdába szállítják át.
BRÜSSZEL, 12:28

Túlélte Salah Abdeslam a golyó általi sérüléseit, ebből kifolyólag már nem szorul további ápolásra a brüsszeli kórházban. A párizsi merényletek ötletgazdáját egyenesen a brüsszeli fogdába szállítják át. 

Szombat reggelre a brüsszeli ápolók és orvosok rabszállításra alkalmasnak ítélték a 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek kiötlőjeként számon tartott terroristát. A marokkói származású Salah Abdeslam másik három társának az egészségét is kielégítőnek találták, így őket is áthelyezik majd a megfelelő fogdába.

pénteki razzia kapcsán már csak egy komoly gyanúsított maradt a párizsi robbantásokkal összefüggésben. A szintén muzulmán Mohamed Abrin ellen továbbra is nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. Õt utoljára a merényletek előtt két héttel látták Abdeslam társaságában egy benzinkúton.

Egyes belga források szerint kifejezetten érdekes kérdés lesz az, hogy a hírek szerint a kábítószert fogyasztó és homoszexuális tendenciákat produkáló Abdeslam milyen körülmények között lesz elzárva. Az sem kizárt, hogy saját biztonsága érdekében az elkövető magánzárkát fog kapni.

(AFP)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére