Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elítélték Mohammed Abdult, aki egy diszkóba száguldott bele, hogy elüssön mindenkit

Bokor Gábor

2019.01.10. 18:20

A Nagy-Britanniában található Kent megyei bíróság hosszas tárgyalás után 28 év börtönre ítélte a férfit.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, tavaly márciusban a Gravesendben található Blake nevű szabadtéri éjszakai klubban súlyos támadás történt. A hajnali órákban be akart jutni a bárba egy Mohammed Abdul nevű férfi, aki azonban olyan részeg volt, hogy a kidobók úgy döntöttek, mindenkinek jobb lesz, ha Abdul nem megy be. Abdul nem így gondolta, többször megfenyegette az őröket és a szórakozókat, akibe csak tudott, belekötött. 

Még visszajövök, mindenkit megölök és lezúzom ezt a helyet"

– fenyegetőzött.

Ezután a támadó nagy nehezen eltántorgott onnan, de alig negyed órával később visszatért. Mint később kiderült, hazament, beült egy Suzuki Vitarába és elhatározta, hogy annyi embert öl majd meg, amennyit csak tud. Először a szórakozóhelyre hajtott, a bejáratnál ismét szóváltásba keveredett az őrökkel. Mikor azok elállták az útját, Mohammed Abdul tövig nyomta a gázpedált, és az autóval megindult a szórakozóhely közepe felé, ezalatt több embert elgázolt, ahogy a táncparketten is. Többen súlyosan megsérültek. 

Az esetről felvétel is készült, melyen látni, hogy először kitessékelik a muszlim férfit a diszkóból, aki később visszatér és támadásba lendül:

A 21 éves, délnyugat-londoni támadónak az ügyét többször elnapolták, több tárgyalást is tartottak, azonban csak csütörtökön hoztak ítéletet. A bíró szerint a sofőrt a bosszúvágy és a düh vezérelte, ezért hajtott a Blake nevű nightclub területére. 

A vádak között szerepelt a többrendbeli gyilkossági kísérlet, valamint a súlyos testi sértés is.

Mohammed Abdult végül több vádpontban is bűnösnek találták, a bíró összesen 28 év börtönre ítélte. 

Szánalmas húzás volt magától, hogy dühében ártatlan emberek életét akarta kioltani"

– hangzott el a bíróságon. 

Mohammed Abdulról továbbá kiderítették azt is, hogy öt darab füves cigarettát szívott el aznap este, ráadásul 15 vodkát és tequilát fogyasztott el. Abdul ezzel magyarázta azt, miért nem emlékszik az egészre. A bíró a tárgyaláson kimondta, hogy Abdul legkorábban 14 év múlva szabadulhat a börtönből, a vezetéstől pedig 16 évre eltiltották. 

Az autó ráadásul lopott volt, az anyósülésen pedig egy üres vodkásüveget, valamint egy kis zsák marihuánát is találtak. A kamerafelvételek alapján aznap este 500-an szórakoztak a Blake-ben, kisebb csoda, hogy mindössze egy tucat ember sérült "csak" meg. 

Mohammed Abdult nem engedték be a buliba, autóval tért vissza és padlógázzal a táncparkettre hajtott

2019. január 8. 12:28 Padlógázt adott és járművével a táncparkett közepét vette célba. Most bíróságra mehet, ahol súlyos vádpontokkal kell szembenéznie. A maidstone-i bíróságon tárgyalják Mohammed Abdul ügyét, akit azzal vádolnak, hogy szándékosan hajtott bele részegen autójával egy épületbe még tavaly tavasszal.

A támadás után a férfit kirángatták az autóból, földre teperték és megvárták, míg megérkeznek a rendőrök. Abdul a beszámolók szerint mindvégig agresszívan viselkedett, nem engedte meg a mentősöknek, hogy elássák. A rendőrségi kihallgatásán sem volt együttműködő, nem válaszolt azokra a kérdésekre sem, miért nem volt hajlandó vérmintát adni. Később kiderült az is, hogy nem sokkal korábban tért vissza Nagy-Britanniába a férfi, ugyanis korábban a kenyai Nairobiban járt. Iskolai tanulmányait már jóval korábban abbahagyta. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére