Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elképesztõ, mekkorát sivalkodott a német muszlim közösség vezetõje

Bokor Gábor

2018.02.06. 21:58

A Németországi Muzulmánok Központi Tanácsának (ZMD) elnöke egy keddi lapinterjúban elkezdett rettegni a Németországban tapasztalható muzulmánellenesség miatt és figyelmeztetett, hogy erõsödik a rasszizmus.
BERLIN, 21:58

A Németországi Muzulmánok Központi Tanácsának (ZMD) elnöke egy keddi lapinterjúban elkezdett rettegni a Németországban tapasztalható muzulmánellenesség miatt és figyelmeztetett, hogy erősödik a rasszizmus.

Aiman Mazyek a Heilbronner Stimmének elmondta, egyre alacsonyabbra süllyed a muzulmán vallású emberek elleni erőszakos bűncselekmények elkövetésétől visszatartó "gátlásküszöb", és míg korábban "csupán" Molotov-koktélokkal dobáltak meg mecseteket, újabban pokolgépes merényletek is előfordulnak. 

Pattanásig feszült idegek

Mazyek példaként hozta fel, hogy szeptemberben megtámadták a drezdai mecset imámját, az elkövető pedig azzal védekezett, hogy tennie kell valamit a muszlimok ellen.

A bűncselekmények jelentős része nem is kerül be a hivatalos nyilvántartásokba, mert az áldozatok nem mernek a hatóságokhoz fordulni"

– mondta a muzulmán vezető.

A német szabályozás szerint az iszlámellenes bűncselekmény politikai bűncselekménynek számít, a tavaly tavaszi adatok szerint országszerte 97 keresztényellenes bűncselekményt regisztráltak. A muzulmánellenes bűncselekményekkel kapcsolatban nem kerültek nyilvánosságra ilyen adatok. A csaknem 83 milliós Németországban nagyjából 4-4,5 millió muszlim él, többségük szunnita török. Az illegális bevándorlók révén valószínűleg több mint félmillióval nőtt a muszlimok száma az országban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére