Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elképesztõ ütemben hízik az észak-koreai diktátor

888.hu

2016.07.01. 14:28

Evési kényszere miatt nagyjából negyven kilót szedett magára Kim Dzsong Un azóta, hogy négy évvel ezelõtt Észak-Korea élére került - állítja a dél-koreai hírszerzés (NIS).
PHENJAN, 14:28

Evési kényszere miatt nagyjából negyven kilót szedett magára Kim Dzsong Un azóta, hogy négy évvel ezelőtt Észak-Korea élére került – állítja a dél-koreai hírszerzés (NIS).

2011 végén még nagyjából 90 kilogrammot nyomott a most 33 éves vezető. 2014-ben már 120, idénre pedig 130 kilogrammra hízott - számolt be a "fejleményről" újságíróknak Li Szeol Vu, a dél-koreai kormánypárt parlamenti képviselője a NIS információira hivatkozva.

A tájékoztatás szerint a fiatal észak-koreai diktátor azon túl, hogy étkezési zavarokkal küzd, még álmatlanságban is szenved, ráadásul paranoiás: folyton saját biztonsága miatt aggódik.

Evési kényszere és túlzott alkoholfogyasztásra való hajlama miatt valószínűleg utolérik majd a betegségek"

– hangsúlyozta a dél-koreai parlamenti képviselő.

Az észak-koreai vezetőt emellett gyakran látni cigarettával a kezében, amikor ellenőrző látogatást tesz az üzemekben, építkezéseken és a különböző gazdaságokban.

Kim Dzsong Un apja és nagyapja, az államalapító Kim Ir Szen szintén elhízott és nagy dohányos volt, és mindkettejük halálát szívroham okozta.

A dél-koreai hírszerzés mindazonáltal arról is beszámolt, hogy a kommunista ország fiatal vezetőjének egykor befolyásos nagynénje, Kim Kjong Huj a korábbi sajtóértesülésekkel ellentétben még mindig életben van. Az asszony azután tűnt el a nyilvánosság elől, hogy férjét, az árulással és korrupcióval vádolt Dzsang Szong Teket 2013 decemberében kivégezték. A CNN amerikai hírtelevízió tavaly arról tájékoztatott, hogy Kim Dzsong Un megmérgeztette nagynénjét. Az asszony férje halála óta alkoholista lett, de él, és jelenleg Phenjan egyik külvárosában kezelik - ismertette Li.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére