Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elon Musk a Twitter-alkalmazottak több mint felét kirúghatja

888.hu, MTI

2022.11.03. 10:00

A Twitter hétezer alkalmazottja több mint felének elbocsátását tervezi Elon Musk a Bloomberg hírügynökség belső vállalati forrásokra hivatkozó jelentése szerint.

 

Úgy tudják, hogy Musk erről pénteken tájékoztatja az alkalmazottakat, emiatt néhány kivételtől eltekintve mindenkit be is rendeltek a munkahelyére. A Twitter az elsők között tette lehetővé a járvány idején alkalmazottainak a tartós otthoni munkavégzést.

Musk korábban cáfolta a New York Times jelentését arról, miszerint még november elseje előtt bocsátana el Twitter-alkalmazottakat, hogy elkerülje az aznap megnyíló részvényopciók lehívását.

A Twitter nem reagált a Reuters érdeklődésére és lemondott az értesülés kommentálásáról.

A Bloomberg News szerdai jelentése szerint az elbocsátás 3700 Twitter-alkalmazottat érintene. A Reuters hírügynökség a héten korábban arról tett közzé értesülést, hogy Musk elbocsátási terve az első körben az alkalmazottak negyedét érintené. Az Axios médiaportál az alkalmazottak „legalább egyharmadának” elbocsátásáról tett említést.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére