Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Enyhén pofára esett Nagy-Britanniában az LMBT-lobbi

Forisek Ádám

2017.10.05. 12:28

Egy baloldali elfogultságú felmérés szerint a 16-22 évesek egyharmada a saját neméhez vonzódik - a valós adat azonban csak 4 százalék.
LONDON, 12:28

Egy baloldali elfogultságú felmérés szerint a 16-22 évesek egyharmada a saját neméhez vonzódik – a valós adat azonban csak 4 százalék.

Egy BBC-hez köthető kutatás a Z generáció vizsgálatra adta fejét Nagy-Britanniában, ezért 16 és 22 év közötti embereket kérdeztek elsősorban. Állításuk szerint megfigyelhető, hogy a vizsgált korosztály egyharmada a saját neméhez vonzódik.

Az állítás egyrészt azért kifogásolható, mert mindössze nyolcvan megkérdezett – a Z generációhoz tartozó – kamasz válaszára alapozzák, emellett azonban az állami statisztika is mást mond.

2016-ban ugyanis a 16 és 24 év közötti lakosság 4,1 százaléka vallotta magát leszbikusnak, homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak. Ez enyhe emelkedésnek számít a 2015-ös statisztikához képest, akkor 3,3 százalék nyilatkozott úgy, hogy a saját neméhez vonzódik.

A kutatás szerint, ahogy haladunk előre az életkorban, annál inkább valószínűbb a heteroszexualitás: a 25 és 34 éveseknél a saját nemükhöz vonzódók 2,9 százalékot tesznek ki, míg a 65 év felettieknél mindössze 0,7 százalékot.

A nem hagyományos szexuális viselkedés elterjedtsége a kutatás szerint azzal magyarázható, hogy a fiatal generáció képviselői sokkal érzékenyebben viszonyulnak az LMBTQXYZ-jogokhoz, a rasszizmushoz és a gender ideológiájához.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére