Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Véget ért az ukrajnai túszdráma

888.hu

2017.12.30. 18:08

Kiszabadították az összes túszát annak a támadónak, aki a gyanú szerint pokolgépet erõsített magára, és egy postahivatalt akart kirabolni a kelet-ukrajnai Harkivban.
HARKIV, 18:08

Kiszabadították az összes túszát annak a támadónak, aki a gyanú szerint pokolgépet erősített magára és egy postahivatalt akart kirabolni a kelet-ukrajnai Harkivban.

Oleh Beh harkivi rendőrfőnök arról számolt be, hogy kilenc felnőtt és két gyermek van a túszejtővel az épületben.

Nem tudjuk, mik a követelései"

– mondta el a 112-nek Jaroszlav Trakalo rendőrségi szóvivő, aki arra is kitért, hogy a férfi maga mondta, hogy robbanóanyag van nála, és nem fél használni.

 

A 112 honlapján azt írják, hogy a postahivatalnál 20 rendőr-, tűzoltó- és mentőautó van, az érintett kereszteződést pedig teljesen lezárták.

 

Végül az ukrán hatóságok kiszabadították az összes túszt.

Az ukrán rendőrség szerint a pokolgépes támadó tizenegy embert, kilenc felnőttet és két gyereket ejtett túszul a postahivatalban. A túszoknak nem esett baja, kiszabadításukra azután került sor, hogy a rendőrség különleges alakulatai megrohamozták az épületet. A rendőrségnek az egyik túsz nyitotta ki a posta bejáratát, így sikerült behatolniuk.

A túszejtő, akit egyelőre nem azonosítottak, ki akarta rabolni a postát, de a hatóságok gyors kiérkezése miatt túszokat ejtett. Hozzá kell tenni, hogy a pokolgépes robbantással fenyegetőző férfi a rohamot megelőzően elengedett öt túszt: három nőt és két gyereket.

A támadót egyelőre nem azonosították, de Arszen Avakov ukrán belügyminiszter közzétett egy képet egy vérző fejű férfiról, aki közlése szerint a túszejtő volt.

Oleh Beh harkivi rendőrfőnök közölte: a férfiról azt tudni, hogy drogproblémái vannak. Hozzátette: elfogásakor könnyebb sérüléseket szenvedett, és nem volt józan állapotban. Túszai azt mondták, hogy az incidens során alkoholt fogyasztott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére