Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fekete diákok gyapotot kaptak egy demokrata kormányzó feleségétõl

Forisek Ádám

2019.03.01. 17:48

A virginiai demokrata kormányzó villájába fekete tanulók érkeztek tanulmányi kirándulásra. A kormányzó felesége pedig gyapotot adott ajándékba a diákoknak.

Pam Northam, Virginia állam kormányzójának felesége igen kínos helyzetbe került: gyapotot adott ajándékba fekete diákoknak, akik tanulmányi kirándulásra érkeztek hozzájuk a kormányzói villába. Pam Northam azt kérte tőlük, képzeljék el, "milyen lehetett egész nap rabszolgaként gyapotot szedni". Azzal magyarázta ezt, hogy így akarta "korhűvé" tenni az eseményt.

A nő férje, a demokrata Ralph Northam 2018 januárja óta szolgál Virginia kormányzójaként.

Ezt csak azért is érdekes figyelembe venni, mert 2017-ben még vezető demokrata politikusok nyilatkoztak úgy, hogy a konföderációs vezetőknek emléket állító szobrok szélsőjobboldali gyűlések találkozóhelyeivé váltak. Ezért inkább azt hirdették, hogy ezen szobrokat le kell bontani, teljes mértékben figyelmen kívül hagyva az Egyesült Államok történelmét. Továbbá kifogásolták a demokrata képviselők azt is, hogy egy New York-i, egykori katonai bázison konföderációs vezetők neveit viselik az utcák.

Az incidenst követő felháborodás következtében a kormányzó felesége kénytelen volt bocsánatot kérni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére